Op maat gemaakt voor jou!

Ramen Atelier - Made in Belgium

100% Belgisch van ontwerptafel tot afgewerkt product

Kwaliteit is geen toeval, maar een bewuste keuze. Met toonaangevende systeemleveranciers als Deceuninck en Wilms bieden we enkel het beste aan dat er in onze sector voorhanden is.

De combinatie van hoogstaande producten en een zorgvuldige plaatsing is sedert jaren onze succesformule. Het is voor ons de enige manier... want we willen absoluut dat jij tevreden bent en dat voor vele en vele jaren.

Bovendien steun je hierdoor Belgische innovaties die nu al tot de wereldtop behoren en die hier lokaal vervaardigt worden.

Ramen Atelier - Deceuninck logo

---

Kwaliteit ramen en deuren - in PVC en aluminium


Ramen Atelier - Elegant76 INFINITY

Moderne PVC ramen

Elegant76 ThermoFibra

De terugliggende uitvoering van Elegant kenmerkt zich door een subtiele overgang van profielkader naar vleugel met een uiterst strakke geometrie. Dit profiel is breed inzetbaar dankzij de combinatie van strakke lijnen en een tijdloos design. Door de ThermoFibra uitvoering met glasvezelversterking wordt de staalversterking in de vleugel vervangen door structurele glasvezels. Dit laat toe een unieke enkelwandige en uiterst smalle aanslaglip te creëren van 7 mm. Gecombineerd met de Forthexversterkte kader vormt Elegant ThermoFibra de enige goed werkende, staalloze raamoplossing in de markt die bovendien 100% gerecycleerd kan worden bij Deceuninck.

Ramen Atelier - Elegant76 ORIGIN

Klassieke PVC ramen

Elegant76 Origin

Het Elegant Origin design geeft het raam een wat klassiekere look & feel, typisch voor houten ramen of traditionele kunststof ramen. Het afgerond design van de Origin vleugel past perfect bij renovaties of klassiekere bouwstijlen. De ultieme combinatie van hedendaagse technologie met een traditioneel design. De staalversterkte afgeschuinde vleugel zorgt voor een waarheidsgetrouw retro-cachet. Ons ruim aanbod aan natural woodhoutimitaties en brede waaier aan coloured wood RAL-houtstructuur folies versterken het authentieke, rustieke karakter. Ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

Ramen Atelier - Verborgen raamscharnieren

Verborgen raamscharnieren

Ramen Atelier - Deceuninck iCOR

iCOR universeel bouwblok

Ramen Atelier - Schaar met terugslagzekering

terugslag-zekering

Ramen Atelier - Kierstand verluchting

Kierstand verluchting


Ramen Atelier - Elegant76 DOORS

PVC deuren

Elegant76 DOORS

Dankzij de integratie van de innovatieve ThermoFibra technologie ontwikkelde Deceuninck ook voor deuren superieure profielen. De glasvezels worden rechtstreeks in de binnenen buitenzijde van het 85 mm vleugelprofiel geëxtrudeerd. Samen met de Forthex-versterkte 76 mm kader staat dit garant voor topprestaties. Beslag, deurpanelen en glasvullingen met diktes tot 67 mm kunnen geïntegreerd worden.

Ramen Atelier - Grafietzwart mat

Grafietzwart mat

Ramen Atelier - Deceuninck ThermoFibra

ThermoFibra

Ramen Atelier - Elegant76 INFINITY

Plooidorpels


Ramen Atelier - Decalu88 STANDARD

Moderne aluminium ramen

Decalu88 STANDARD

Een strakke look & feel met een volledig vlakke buitenzijde. Deze slanke, neutrale stijl is de juiste keuze voor elk modern bouw- of renovatieproject!

Ramen Atelier - Decalu88 NEW STEEL

Steellook aluminium ramen

Decalu88 NEW STEEL

Een steellook met een extra dimensie? Deze "New Steel" reeks oogt nog slanker voor een hoogstaand architecturaal eindresultaat. De combinatie van een minimalistische vormgeving en een opgelijmde kruisverdeling is pure klasse. Op dit type steellook zijn standaard vliegenramen mogelijk!

Ramen Atelier - Geoptimaliseerde middensluiting

Onderhoudsvriendelijke middendichting

Ramen Atelier - Verborgen raamscharnieren

Verborgen raamscharnieren

Ramen Atelier - Inbraakwerend hang- en sluitwerk

Inbraakwerend hang- en sluitwerk


Ramen Atelier - Decalu88 DOORS

Aluminium deuren

Decalu88 DOORS

De vlakliggende deur is volledig aansluitbaar met de Decalu raamreeksen. Dit vijfkamer deurprofiel combineert naadloos met glas en gelakte aluminium sandwichpanelen. Personalisatie naargelang uw voorkeur in freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen is zeer uitgebreid!

Ramen Atelier - Decalu163 SLIDE

Aluminium schuiframen

Decalu163 SLIDE

Schuiframen zijn ideaal om veel ruimte en lichtinval te creëren. De slanke Decalu-profielen garanderen de kleinst mogelijke zichthinder en maken tegelijk grote overspanningen mogelijk!

Dit systeem, met uitzonderlijke thermische prestaties, is enkel verkrijgbaar als HEFSCHUIF.

Zowel binnen- als buitenbeglazing is mogelijk en de minimalistische middenstijl garandeert een tijdloze uitstraling.

---

Performante rolluiken en zonwering

Rolluiken

Rolluiken zijn een simpele en efficiënte manier om jouw levenscomfort te verhogen. Wilms biedt traditionele inbouw-, voorzet- en opbouwrolluiken aan, maar ook baanbrekende innovaties.

Zonwering

Screens maken je leven comfortabeler. Ze zijn lichtdoorlatend, maar houden een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis. Zo voorkom je oververhitting van je woning terwijl je zicht naar buiten toch behouden blijft. Wilms, da’s kiezen voor bescherming, comfort, sfeer, rust, duurzaamheid en innovatie!

Vliegenwering

---

Haal het mooie weer in huis en laat de beestjes buiten!

pRIJSLIJST

  • Vliegenraam:  € 85
  • Vliegendeur met pomp:  € 470
  • Vliegenschuifraam:  € 470
  • Dubbel vliegenschuifraam:  € 820

* Prijs excl. btw  -  Inclusief opmeting, levering én plaatsing bij uw thuis

Vliegenraam

Vliegendeur met pomp

(Dubbel) vliegenschuifraam